Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτή η ΔΕΘ, πρέπει να μείνει στην ιστορία

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκη έδωσε πρόσφατα συνέντευξη σε Σκοπιανό μέσο, αποκαλώντας το κράτος των Σκοπίων Μακεδονία.


Εμείς σε τούτη την ανεπανάληπτη πόλη, ασχολούμαστε εν τω μεταξύ, με το σεισμό στο δοκιμαζόμενο Αματρίτσε, με τη μονομαχία των πλουσίων για τις τηλεοπτικές άδειες, ζούμε τον πυρετό των κομμάτων εν όψει ΔΕΘ, αλλά ο απίθανος πρώτος πολίτης αυτής της πόλης ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

Είναι θαρρώ ιστορική ευκαιρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης, να παρατήσουν τις όποιες κινητοποιήσεις σχεδίαζαν και να εστιάσουν σε μία και μόνη: να παραιτηθεί ο Δήμαρχος

Να κλείσουν δρόμοι, να ξεχυθεί ο κόσμος στις πλατείες, να μποϊκοτάρει κάθε είδους πολιτική εκδήλωση και να απαιτήσει την παραίτηση τώρα. Έτσι θα πάρουν το μήνυμα και στη Βουλή πως ο λαός αφυπνίστηκε από το λήθαργο.

Άμα εξωθήσουμε σε παραίτηση έναν ανοίγει ο δρόμος και για Φίληδες και για Ρεπούσες και για όποιον θίξει τις αξίες και τα ιδανικά αυτού του τόπου.

ΥΓ διοργανώνεται την Τρίτη 13/9 χορός Ομάλ από τους αδερφούς Τσαχουρίδη, για ρεκόρ Γκίνες. Αν ή συγκέντρωση αυτή δεν έχει κεντρικό μήνυμα την αναγνώριση της ποντιακής γενοκτονίας καλύτερα να μη γίνει. Αν δεν εξωθήσουμε σε παραίτηση τον Υπουργό παιδείας, να μη σταματήσουμε να χορεύουμε ποτέ...

#paraitisitora