Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Χειρότεροι από τους LGBTQI και το ISIS οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ

Ας τα βάλουμε τα πράγματα σε μία κάποια σειρά.
Το κίνημα των LGBTQI ξεκίνησε  ως LGBT και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει αποκτήσει μια ευρύτερη και γενικότερη έννοια. Εκφραζεται έτσι μια αγωνιώδης προσπάθεια να συμπεριληφθούν περισσότερες ομάδες πρώην κοινωνικά αποκλεισμένων ατόμων.
Σε παγκόσμιο επίπεδο από το 2005 και μετά το κίνημα αυτό με κορυφαία εκδήλωση τα Gay Pride,οργανώνεται και ενισχύεται ραγδαία. Αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς χρήματα. Εννοούμε πάρα πολλα χρήματα.

Αποδεικτικό του ισχυρισμού μας είναι αφ'ενός η παγκόσμια κλίμακα και αφετέρου η απίστευτη ταχύτητα με την οποία οργανώθηκε το κίνημα αυτό.
Σήμερα είμαστε εμπειρότεροι και μπορούμε να κάνουμε μια ανάλυση του φαινομένου, κρίνοντας την πορεία του. Το κουβάρι επιλέγουμε να το ξετυλίξουμε από το σημείο όπου οδηγηθήκαμε προηγουμένως:
Ποιος και Γιατί χρηματοδοτεί το κίνημα των LGBTQI; Σίγουρα κάποιος ή κάποιοι πολύ ισχυροί γιατί από αγώνες για τα δικαιώματα, πήγαμε σταδιακά στην διαφήμηση του κινήματος, στη συνέχεια επιβλήθηκε ως νόμος του κράτους ο "αντιρατσιστικός" νόμος και εσχάτως στα σχολεία από το υπουργείο ως θεματική εβδομάδα "οι έμφυλες ταυτότητες". Το γεγονός οτι επιβάλλεται στον πρωθυπουργό μιας χώρας να δώσει συνέντευξη στα δικά τους μέσα, είναι απλά προς επίρρωσιν της τετράστιας ισχύος του χρηματοδότη.
Αν θυμηθούμε το περιεχόμενο του αντιρατσιστικού νόμου, οι ομάδες που φωτογραφίζονται στο κέντρο της προστασίας του, είναι οι Εβραίοι και οι LGBTQI.
Δε θα ήταν λοιπόν δίχως έρεισμα το συμπέρασμα οτι πίσω από την βίαιη επιβολή των LGBTQI με καθεστωτικούς όρους στην Ελληνική κοινωνία κρύβεται η ΕβραιοΣιωνιστική Διαθνής Μασονία.
Γιατί όμως επιλέχθηκε αυτή η κοινωνική ομάδα; Το βέβαιο είναι πως τα μέλη της είναι τραγικά θύματα, μιας πολιτικής πολύ πέρα από τους ίδιους. Θύματα σε αποστολή αυτοκτονίας.
Δεν διαφέρουν σε τίποτα οι LGBTQI από τους "μαχητές" του ISIS. Τους χρηματοδοτεί το ίδιο αφεντικό. Στρέφονται και οι δύο κατά της κοινωνίας, οι μεν "αποκεφαλίζοντας" τον θεσμό της οικογένειας, οι δε αποκεφαλίζοντας αλλοθρήσκους. Κοινός παρονομαστής το μίσος. Μίσος οι μεν ως καταπιεσμένοι, μίσος οι δε για λόγους πίστεως. Μίσος ενάντια σε όποιον διαφωνεί μαζί τους. Όποιος "πολιτισμένος" τολμήσει διαφωνήσει μαζί τους, είναι ομοφοβικό και ισλαμοφοβικός αντίστοιχα, σίγουρα ρατσιστής και παράνομος!!!

Προσπαθήσαμε να βάλουμε στη σειρά κάποια πραγματικά δεδομένα, ώστε να αποκαλύψουμε την αλήθεια των πραγμάτων και να την καταγράψουμε, όπως εμείς την κατανοούμε.

Ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι είμαστε στο μάτι του κυκλώνα και των δύο μισθοφορικών στρατών. Η αλήθεια του Χριστού είναι ο κοινός τους εχθρός. Αυτή την αλήθεια όσο και να την αρνούνται πιο ρατσιστές και πιο Ορθοδοξοφοβικοί δεν γίνεται.

Το ξανασκέφτηκα, πιο ρατσιστής και πιο Ορθοδοξοφοβικός γίνεται, αν είσαι... ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ, που δηλώνουν Ορθόδοξοι, πως είναι η Εκκλησία και εξοστρακίζουν στην χειρότερη εξορία του μυαλού τους τον Χριστό, θεωρώντας τα δόγματα τείχη του αίσχους, τους πατέρες πλανεμένους και όλους εμάς Ζηλωτές Σχισματικούς...

Κατάνυξις: Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Τσίπρας δίνει συνέντευξ...: Ο Πρωθυπουργός στο νέο τεύχος του περιοδικού μας. Με κεντρικό πρόσωπο τον Πρωθυπουργό της χώρας πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο τεύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.