Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Ο μακαριώτατος ύπνος και η υποκρισία

Διαβάζουμς στο μαχητικό site katanixis.gr: “Τσίπρας σε Ιερώνυμο: «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ»” και κυριολεκτικά μένουμε άφωνοι. Αν το Οικουμενικό Πατριαρχείο κρύβεται πίσω από την αλλαγή στα θρησκευτικά, όπως διαρρέουν απροκάλυπτα πλέον οι εντολοδόχοι του Φαναρίου, τότε ο μακαριώτατος δια της σιωπής, είναι υπεύθυνος για την ανελέητη επίθεση της Κυβέρνησης σε κάθε τι Ελληνορθόδοξο. Στη συνείδηση του πιστού λαού, ο Αρχιεπίσκοπός του θα μείνει ως ο ηθικός αυτουργός και συνένοχος, τίποτα λιγότερο.
Καύση των νεκρών, ευθανασία, αλλαγή φύλλου, gay pride, σύμφωνο συμβίωσης, κάρτα του πολίτη, αντιτρομοκρατικός νόμος, Μουσουλμανικό Τέμενος στο Βοτανικό, αλλαγή του νόμου για τις θρησκείες στην Ελλάδα, αποκαθήλωση των εικόνων σε δημόσιους χώρους, κατάργηση των παρελάσεων, ο “συνωστισμός” στη Σμύρνη... η λίστα κυριολεκτικά δεν έχει τελειωμό! 
Διώκεται δήθεν η ρητορική του μίσους και δεν τιμωρούνται πράξεις, ενέργειες και νόμοι στυγνού - απροκάλυπτου μίσους! Η επίσημη Εκκλησία σε όλες ετούτες τις επιθέσεις, βρισκόμενη σε καταστολή, δέχεται συγχαρητήρια από τους ωλετήρες. Δεν μπορώ να αποδεχτώ πως ο Αρχιεπίσκοπος είναι “βλαξ” ή “μπούφος” ή πως πιάστηκε κορόϊδο από τον ελεεινότερο παραμυθά πρωθυπουργό της χώρας. Συμπαίκτης λοιπόν, συνεργός ή συνεταίρος και τελικά συνένοχος....

https://www.facebook.com/notes/mandatoras/ο-μακαριώτατος-ύπνος-και-η-υποκρισία/1911448185774631/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.