Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης και βιοηθική: Πού πάμε;

Αλίμονο! Μεταπατερικοί, οικουμενιστές θεολόγοι, σπεύδουν να θεσπίσουν Ορθόδοξη διδασκαλία για τις επιστημονικές εξελίξεις

Γράφει ο Mandatoras για katanixi.gr

Ζούμε σε εποχές που κύμβαλα αλαλάζοντα επιδιώκουν να μας διδάξουν την αγάπη, μη έχοντα αυτήν.

Να μας διδάξουν μεταπατερικοί θεολόγοι την Ορθοδοξία.

Κομπάζοντας με έπαρση, παραγεμισμένοι από τίτλους πανεπιστημιακούς, γατζωμένοι με νύχια και με δόντια σε καρέκλες με μισθούς διόλου ευκαταφρόνητους, συστήνονται ως διευθυντές, ως ακαδημαϊκοί, υπογράφουν πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, αρθρογραφούν, διοργανώνουν, προεδρεύουν και κάνουν εισηγήσεις σε συνέδρια για την ορθόδοξη πίστη… δίχως πίστη.

Είναι λυπηρό να αντικρίζουμε θεολογικές Ακαδημίες, εκκλησιαστικές Ακαδημίες και θεολογικές Σχολές να πρωταγωνιστούν στην θεμελίωση της παναίρεσης του οικουμενισμού στην Ορθοδοξία ανερυθρίαστα.

Την προσεχή Πέμπτη λοιπόν, άλλο ένα συνέδριο στην πιο τραγική από τις θεολογικές μεταπατερικές ακαδημίες, όπου φιλοξενήθηκε η ψευδοσύνοδος του Κολυμπαρίου το 2016 και στην οποία επιχειρήθηκε να αναγνωριστούν οι πλάνες και οι αιρέσεις ως Εκκλησίες και επιπλέον να θεμελιωθεί η νέα εκκλησιολογία Βαρθολομαίου Αρχοντώνη, του πρώτου άνευ ίσων στην Ορθοδοξία.

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου άλλο ένα μεταπατερικό επιστημονικό συνέδριο διοργανώνεται στην ΟΑΚ. Άραγε θα γνωματεύσουν για τη νομιμοποίηση των μεταμοσχεύσεων, των εκτρώσεων, της ευθανασίας, της καύσης των νεκρών,  των κοινωνικών φύλων;

Ολάκερη η ατζέντα της Νέας Εποχής, με βιτρίνα κάποιους πρόθυμους μα άγευστους της θείας Χάριτος, φραγκοσπούδαχτους πεμπτοφαλαγγίτες της Ορθοδοξίας, Επισκόπους, Ιερείς και ακαδημαϊκούς, υλοποιείται ταχέως στις μέρες μας.

Ο πιστός λαός του Θεού πρέπει να αφυπνισθεί, να ενημερωθεί, να κατηχηθεί και να ορθώσει το ανάστημα του απέναντι στους oλετήρες της πίστεως.

“Ουκ αρνησόμεθα σε Φίλη Ορθοδοξία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.