Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Η ειρήνη του Θεού, ο Πλανητάρχης και ο Αλάθητος

 Γράφει ο Mandatoras για katanixi.gr

Θέατρο σκιών με φόντο έναν “βολικό” πόλεμο, για το Βατικανό κατά της Ορθοδοξίας, που χρηματοδοτούν αδρά οι ΗΠΑ


Μέσα στο θερμότερο από κάθε άποψη μήνα του χρόνου έως τώρα, κυκλοφόρησε και η είδηση πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υποδέχθηκε απεσταλμένο του Βατικανού για συνομιλίες, με θέμα την εκτόπιση “διά της βίας” παιδιών από την Ουκρανία στη Ρωσία

Η χώρα που φέρει ακέραια την ευθύνη για πολέμους ανά τον κόσμο, που προβάλλει ως παγκόσμιος αστυφύλακας και αξιώνει από όλη τη γη να υιοθετήσει ως πρότυπο κοινωνικής ζωής τον ολέθριο για την ψυχή Δυτικό πολιτισμό, ήτοι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, προβάλλει ως δήθεν σοβαρός συνομιλητής σε έναν πόλεμο που σχεδιάστηκε, υποκινήθηκε και εξοπλίζεται από την ίδια.

Ταυτόχρονα ο πνευματικός ηγέτης 1,2 δισεκατομμυρίων ανθρώπων πάνω στη γη, σύμφωνα με δικές τους στατιστικές, που προσφέρει απλόχερα πνευματική στήριξη στα σχέδια της Νέας Εποχής, από τη Β Βατικανή Σύνοδο και εντεύθεν, όταν ο οικουμενισμός έγινε επίσημη διδασκαλία των παπικών, και δε διστάζει να αγιοποιήσει σφαγείς λαών (Στέπινατς), να ευλογήσει ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς Μ. Παρασκευή (Σερβία), να κουκουλώσει παγκόσμιας κλίμακας σκάνδαλα της οικονομικής διαφθοράς, στην τράπεζα του κράτους στο οποίο είναι και πολιτικός ηγέτης, ενώ ακόμα  υποκινεί μέσω της Ουνίας τον πνευματικό πόλεμο στην Ουκρανία, φέρεται να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τα παιδιά, κλείνοντας ερμητικά τα μάτια στα σκάνδαλα παιδεραστίας στο “ιερατείο” του.

Αν δούμε ψύχραιμα τα γεγονότα, όχι βέβαια όπως μονομερώς παρουσιάζονται από τον δυτικό τύπο αλλά με ένα πνεύμα δικαιοσύνης, θα αντιληφθούμε εύκολα πως αξιολογούνται τα γεγονότα με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Η ρητορική που χρησιμοποιείται κατά της Ρωσίας και του Πατριαρχείου Μόσχας δεν αφήνει περιθώριο δίκαιης κριτικής των γεγονότων.  Οι ΗΠΑ εμφανίζονται να οργανώνουν στρατιωτικές επιχειρήσεις σε κράτη, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα τους,  για να πολεμήσουν την τρομοκρατία, ενώ στον αντίποδα ο πρόεδρος της Ρωσίας είναι εκ προοιμίου τρομοκράτης και εγκληματίας πολέμου.

Κινδυνεύουμε και εμείς που θέτουμε αυτούς τους προβληματισμούς να χαρακτηριστούμε “πουτινάκια” και “ρουβλιοκίνητοι”. Οι σκέψεις και οι προβληματισμοί μας λειτουργούν ως ένα ελάχιστο ανάχωμα στην επιβαλλόμενη κατρακύλα της κοινής λογικής από τα μέσα ενημέρωσης,  τα οποία εκτελούν εντολές άνωθεν.

Είναι προσβολή της νοημοσύνης μας να προβάλλονται ως σοβαροί συνομιλητές εκείνοι που βαρύνονται ιστορικά για πολέμους φυσικούς και πνευματικούς, ενώπιον του Θεού.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση θα είναι να δεχθεί ο Ρωσικός παράγοντας οποιαδήποτε μεσολάβηση του Πάπα. Γιατί σε έναν πόλεμο με βόμβες και σφαίρες κατά της Ορθοδοξίας, ο θάνατος δε συγκρίνεται με τον πνευματικό θάνατο, που η Ουνία επιφέρει μέσα στην παπική πλάνη και την αίρεση.

Κάνε ἐγγραφή στό νέο κανάλι τῆς Κατάνυξης τοῦ Youtube πατώντας ἐδῶ: ΚΑΤΑΝΙΧI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.